Sundhed

Få et bedre helbred med e-smøger fremfor cigaretter

fg43

Alle mennesker har dårlige vaner i en eller anden facon, og en del af befolkningen har en dårlig vane med at ryge. Det er afslappende at ryge en cigaret og hyggeligt hvis man er i selskab med andre der også ryger. Der er mange dårlige vaner forbundet med at ryge. Udover du udsætter dig selv for en masse giftstoffer, så kan du risikere at få en af de følgesygdomme, som rygning kan være medvirkende til. Selvom det kan være svært at stoppe, så er der et alternativ til cigaretter. En E smøg er mere skånsom overfor dine lunger og udgør dermed en mindre helbredsmæssig risiko.

E-cigaret

Mange fordele 

Der er mange fordele forbundet med at ryge e-cigaretter. Du undgår de mange giftstoffer i almindelige cigaretter og vil dermed hurtigt kunne mærke en forskel på dit åndedræt, da du netop ikke bliver udsat for disse stoffer. På længere sigt er det billigere at anskaffe dig en e-smøg, da det ikke er så tit at du skal købe en ny væskebeholder eller et nyt batteri. Som ryger kan du hurtigt ryge en pakke om dagen, hvilket ikke er en billig investering på månedsbasis. 

Den samme oplevelse 

E-smøgen fungerer præcis ligesom en almindelig cigaret, og dermed vil du hurtigt vænne dig til at bruge e-smøgen i stedet for. Du får stadig stillet din trang til at ryge, men skal bare vænne dig til at ryge med damp i stedet for os. Du slipper for røglugten og vil faktisk opdage, at andre mennesker lugter når de har haft en cigaret i munden. 

Dårlig vane

Find den rette variant 

Der findes mange gode bud på hvad der skal være din fortrukne e-cigaret på internettet. Det er en god ide at du tjekker udvalget ud, så du sikrer dig at finde den perfekte variant til dig. Med tiden kan du altid udskifte din e-smøg, hvis du finder en model, der bedre opfylder dine behov.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *